Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Aktivitetet policore në funksion te...

Prishtinë, 04 janar 2021– Drejtoria Rajonale e Policisë -Prishtinë edhe perveç përgjegjësive për garantimin e rendit dhe sigurisë…

Me Shumë>

Festa e fund vitit kalon e qetë dhe p...

Prishtinë 1 janar 2021, ora 12:00 Policia e Kosovës, referuar urdhrit operativ të përgatitur për festat e fund…

Me Shumë>

U.D. Drejtori i Përgjithshëm i Polic...

KOMUNIKATË PËR MEDIA U.D. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës viziton zyrtarët policorë që po kujdesen për…

Me Shumë>

Prishtinë 31 dhjetor 2020    U.d. drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti i shoqëruar…

Me Shumë>

Gradohen njëqind e njëzet e shtatë ...

Prishtinë, 31 dhjetor 2020 Policisë së Kosovës, pas një procesi disa mujor të testimeve dhe trajnimeve të suksesshme,…

Me Shumë>

Prishtine,31 Dhjetor Policia e Kosovës, Drejtoria e Policimit në Bashkësi dhe Preventivë në kuadër të aktiviteteve nga projekti…

Me Shumë>
Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje