Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Policia Kufitare e rajonit Lindje para...

Prishtinë, 25 prill 2021 Më datë 25.04.2023, rreth orës 14:30, Njësitet e Task Forcës nga Drejtoria Rajonale e…

Me Shumë>

Policia Kufitare e rajonit Lindje gjat...

Prishtinë, 25 prill 2021 Më datë 25.04.23 Policia Kufitare e Kosovës, konkretisht njësitet e Task Forcës dhe hetimet…

Me Shumë>

Sot, me datën 25 prill 2023, në ambi...

Sot, me datën 25 prill 2023, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme, z. Gazmend Hoxha, drejtor i Përgjithshëm…

Me Shumë>

Identifikohet dhe arrestohet një i dy...

Prizren, 25 Prill 2023 Me datë 20 Prill 2023, në polici është raportuar për një “Vjedhje të rëndë”…

Me Shumë>

Sekuestrohet dy armë –pistoleta në...

Prizren, 25 Prill 2023 Me datë 25 Prill 2023, rreth orës 10:30, Patrullat policor të Njësisë së Reagimit…

Me Shumë>

Intervistohet një person i dyshuar p�...

Sot rreth orës 00:10, është raportuar për një rast gjuajtje me armë zjarri. Rasti ka ndodhë Hajvali, ku…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

Z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2023-08-05
1
Aksidentet Fatale
28
Aksidentet Me te Lenduar
22
Aksidentet Pa te Lenduar
1354
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
29
Arrestime
24
Ne Mbajtje