Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

PRESS RELEASE

PRESS RELEASE Prishtinë, 16 April 2024 Kosovo Police, based on its legal authorizations through strategic development plans and…

As a result of the police engagement, ...

Pristina, on April 13, 2024 Today on 13.04.2024 in Bërnjak, the Kosovar male suspect (S. S. year of…

One suspect arrested for ‘Abuse of e...

Arrestohet një i dyshuar për ’keqpërdorim të autorizimeve ekonomike’ Prishtinë, më 3 prill 2024 Drejtoria për Hetimin e…

Kosovo Police in two separate cases co...

Policia e Kosovës në dy raste të ndara kryen kontrolle dhe arreston tre persona të dyshuar për përfshirje…

Kosovo Police identifies and arrests t...

Policia e Kosovës identifikon dhe arreston të dyshuarin për legalizim të përmbajtjes së rreme dhe vjedhje të identitetit…

The Assistant Secretary of State for I...

Prishtinë, 20 March 2024 Today, on 20.03.24, in our country there was Mr. Todd D. Robinson, Assistant Secretary…

During his visit to Kosovo, Deputy Ass...

Zëvendës Ndihmës Sekretari Gabriel Escobar gjatë vizitës së tij në Kosovë, takoi Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së…

Kosovo Police controls 14 locations an...

Policia e Kosovës kontrollon 14 lokacione dhe konfiskon një sasi të konsiderueshme armësh dhe municion të kalibrave të…

Four suspects arrested and (3920 euro)...

Prishtinë, March 7, 2024 Kosova Police, the Directorate for Investigation of Trafficking with Narcotics, in the wake of…

On February 23, 2024, the Kosovo Polic...

Më 23 shkurt 2024, Policia e Kosovës, në partneritet me DOJ-ICITAP, përfundoi trajnimin njëjavor me temën “Korrupsioni në…

General Statistics: 2024-03-18
0
Accidents with fatalities
15
Accidents with injuries
26
Accidents without injuries
1768
Traffic tickets imposed
20
Arrests
13
Detention