Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Kao rezultat policijskog angažovanja,...

Saopštenje za medije Kao rezultat policijskog angažovanja, uhapšen je osumnjičeni za kojim je tragala policija Priština, 13 april…

Uhapšeno lice koje se traži zbog kri...

Arrestohet i kërkuari per veprën penale në rastin “Fajdeja” Prishtinë, më 12 Prill 2024 Më datën 11.04.2024, rreth…

Sprečena dva slučaja krijumčarenja ...

Parandalohen dy raste të kontrabandës me mallra nga territori i Serbisë në Republikën e Kosovës Prishtinë, më 7…

Uhapšen jedan osumnjičeni za “...

Arrestohet një i dyshuar për ’keqpërdorim të autorizimeve ekonomike’ Prishtinë, më 3 prill 2024 Drejtoria për Hetimin e…

Pomoćnik Državnog Sekretara za Međ...

Priština, 20.03.2024 Danas, 20.03.24., našu zemlju je posetio gospodin Todd D. Robinson, pomoćnik državnog sekretara za međunarodna pitanja…

Policija Kosova je sprečila ilegalni ...

Policia e Kosovës parandalon kalimin ilegal të kufirit dhe kontrabandimin me mallra Prishtinë, më 20 Mars 2024 Policia…

Zamenik pomoćnika državnog sekretar...

Zëvendës Ndihmës Sekretari Gabriel Escobar gjatë vizitës së tij në Kosovë, takoi Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së…

Policija Kosova je izvršila proveru n...

Policia e Kosovës kontrollon 14 lokacione dhe konfiskon një sasi të konsiderueshme armësh dhe municion të kalibrave të…

Uhapšen je osumnjičeni za umešanost...

Arrestohet një i dyshuar për përfshirje në ‘falsifikim parash’ dhe konfiskohen mbi 10 mijë euro që dyshohet të…

Uhapšena su četvorica osumnjičenih ...

Priština, 07 mart 2024 Policija Kosova, Direkcija za Istragu Trgovine Narkoticima, u nastavku borbe i sprečavanja trgovine narkoticima…

Opšte statistike: 2024-03-18
0
Nesreće sa fatalitetom
15
Nesreće sa povredjenima
26
Nesreće bez povredjenih
1768
Izrećene saobraćajne tikete
20
Hapšenja
13
Na zadržanje