Sot në ceremoninë solemne diplomuan 416 zyrtarë policorë të gjeneratës...
Drejtori i Përgjithshëm i PK-së z.Rashit Qalaj, i shoqëruar nga stafi i lart i...
ICITAP-I Amerikan përkrahu dhe mbeshteti institucionet e Kosovës në fushën e...
Drejtori i Përgjthshëm i Policisë së Kosovës, z. Rashit Qalaj priti në...
Me 27.05.2019 drejtori Qalaj priti në një takim CSSP – Qendra e Berlinit për...
• Policia e Kosovës lanson fushatën ‘Të gjithë jemi...
Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Jan Braathu i cili ishte i...
Sot me 1 mars 2019 drejtori i Përgjithshëm i PK-së z. Rashit Qalaj me...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Rashit Qalaj, gjatë...
Arrestohen tre persona të dyshuar për ‘vjedhje të rëndë’ në Malishevë-Përurohen dhomat e intervistimit të viktimave të trafikimit me standarde më të larta-Policia e Kosovës, në bashkëpunim me disa institucione, në Graçanicë mbajti tryezë me temën “Ndihmo në parandalimin dhe luftimin e trafikimit me njerëz dhe parandalo dhunën në f-Ndalohet një person i dyshuar për dy vjedhje të rënda-Delegacioni i Policisë së Kosovës, në krye me drejtorin e Përgjithshëm, po marrin pjesë në konferencën e Asociacionit Ndërkombëtar të Shefave të Policisë-Vlerësimi i sigurisë Parku Inovativ në Prizren-Realizohet operacioni policor lidhur me veprat “pjesëmarrje ose organizim i grupit kriminal të organizuar”, dhe “keqpërdorim i detyrës apo autoritetit zyrtar” sipas kodit penal të RKS-së-Arrestohen dy të dyshuar për përfshirje në veprat penale ‘fajde’, ‘detyrim’ dhe ‘kanosje’ -Arrestohen tre persona të dyshuar për tentim vrasje-Themelohet Task-Forca e përbashkët në mes të Kosovës dhe së Maqedonisë së Veriut-Arrestohet një person shtetas i huaj nën dyshimin për “mashtrim” të qytetarëve të Republikës së Kosovës për gjoja rregullimin e vizave të punës-Arrestohet një person i dyshuar për ‘uzurpim të paligjshëm të pronës së paluajtshme’-Person i zhdukur-Arrestohen tre të dyshuar për veprat penale ‘fajde’ dhe ‘detyrim’-Në kuadër të projektit IPA 2017 “Luftimim i Krimeve Serioze në Ballkanin Perëndimor”, Policia e Kosovës pranon donacion të pajisjeve forenzike

Raporto krimin