Konferencën për media, nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Rashit Qalaj, mori...
Sot, me datën 5 nëntor 2018, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Rashit QALAJ, sot (25...
Me 25 tetor 2018, në ambientin e drejtorisë së përgjithshme të PK-së,...
Drejtori i Përgjithshëm i PK-së z.Rashit Qalaj, priti në takim ekipin e ...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës. z. Rashit QALAJ, më 23...
Sot me 18. 10.2018, DHTQNJ në partneritet me ICITAP-in dhe IOM-in, ka bërë shtypjen...
Me datë 12.10.2018, Drejtori i Përgjithshëm i PK-së, z. Rashit QALAJ priti...

Raporto krimin