Policia e Kosovës arreston një person të dyshuar për posedim të narkotikëve

Prishtinë, 19 prill 2017


Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Narkotikë, DHTN në Mitrovicë, pas një pune operative hetimore, me urdhër të Gjykatë Themelore në Mitrovicë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka realizuar një kontroll, nën dyshimin e bazuar për trafikim me narkotikë. Ky kontroll është realizuar në bashkëpunim me Krimteknikën, në një shtëpi dhe objekte përcjellëse në rajonin e Mitrovicës.

            

I dyshuari i arrestuar lidhur me këtë rast është:

Sh. S.               lindur me 1994                       m/sh/k


Gjatë kontrollit në shtëpinë e të dyshuarit të arrestuar janë gjetur dhe janë konfiskuar paketime të ndryshme të narkotikëve, ku pas matjes pesha e përgjithshme e substancës ë dyshuar narkotike e llojit marihuanë rezulton të jetë:


4 (katër) kilogramë e 766 (shtatëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë) gramë, si dhe

një peshore digjitale  dhe

dy telefona mobilë.


I dyshuari i arrestuar dyshohet të ketë kryer veprën penale ‘blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikëve’.


Personit të dyshuar, me vendim të prokurorit,  i është caktuar  masa e ndalimit policor për 48 orë.Me respekt,


Zyra për Informim e PK-së

DPP-Prishtinë

 

Raporto krimin