Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Sekuestrohet substancë narkotike, arr...

Prishtinë, 6 dhjetor 2022 – Policia e rajonit të Prishtinës në kuadër të punës së saj për parandalimin…

KOMUNIKATË PËR MEDIA – SAOPŠT...

KOMUNIKATË PËR MEDIA – SAOPŠTENJE ZA MEDIJE Prishtinë, më 6 dhjetor 2022 Policia e Kosovës, sipas detyrës zyrtare…

Tejkalim i shpejtësisë dhe tejkalim ...

Kamenicë, 06 Dhjetor 2022 Drejtoria Rajonale Gjilan, Stacioni Policor Kamenicë me datën 06.12.2022 në kuadër të zbatimit të…

Policia në Mitrovicë arreston një p...

Mitrovicë, 5 Dhjetor 2022 Me datë 03.11.20022, në Stacionin Policor Jugu Mitrovicë ishte raportuar një rast i vjedhjes…

Gjest human i qytetarit i cili pasi gj...

Kllokot, 06. dhjetor 2022 Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Njësiti në komunitet i Policisë së Kosovës të Stacionit…

Raportohet “Dhune ne Familje“, sek...

Prizren, 06 Dhjetor 2022 Me datë 05 Dhjetor 2022 rreth orës 16:40 , ne Stacionin Policor Suhareke raportohet…

Zyrtarët e stacionit policor të Fush...

5 dhjetor 2022 – Mbrëmë në Podujevë, nga njësiti reagues i stacionit të Fushë Kosovës dhe Njësiti për…

Me datë 05.12.2022, në orët e hersh...

Me datë 05.12.2022, në orët e hershme të mëngjesit policia kufitare e Kosovës në pikë kalimin kufitar në…

PERSON NË KËRKIM NGA POLICIA E KOSOV...

SFEQLA ( ISUF) ISAK D.l.23.07.1988. NP 1173218911 KATEGORIA E VEPRES PENALE “Arratisje e personit te privuar nga liria”…

Arrestohen i dyshuari për armëmbajtj...

Kamenicë 04.12.2022 Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Stacioni Policor Kamenicë gjatë patrullimit me datën 03..12.2022 ka ndalur veturën…

Biografia

Ushtrues detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Z. Fehmi HOTI

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2022-07-12
1
Aksidentet Fatale
17
Aksidentet Me te Lenduar
34
Aksidentet Pa te Lenduar
1740
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
32
Arrestime
25
Ne Mbajtje