Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Raportohet ‘dhunë në familje’, s...

Prizren, 1 dhjetor 2022 Me datën 30 nëntor 2022 rreth orës 19:00, në Stacionin Policor Prizren raportohet për…

Arrestohet një i dyshuar për mbajtje...

Gjakovë, 1 dhjetor 2022 Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë, përkatësisht Sektori Rajonal i Hetimeve, në zbatim të…

Arrestohet i dyshuari për sulm ndaj p...

Prishtinë, 01 dhjetor 2022 – Në zbatim të objektivave të Drejtorisë Rajonale të Policisë së Prishtinës po ndërmerren…

Arrestohet një person për vjedhje t...

Mbrëmë rreth orës 22:00, nga zyrtarët policor të stacionit të Qendra, është arrestuar një person, për të cilin…

Arrestohen dy persona të dyshuar për...

Mbrëmë nga njësite policore të stacionit Qendra në Prishtinë, janë arrestuar dy persona të dyshuar për një rast…

Arrestohen dy persona të dyshuar për...

Mbrëmë nga njësite policore të stacionit Qendra në Prishtinë, janë arrestuar dy persona të dyshuar për një rast…

Arrestohet i dyshuari per vjedhje te r...

Viti, 01.12.2022 Drejtoria Rajonale Gjilan, Policia e Kosovës njësia e hetimeve të Stacioni Policor në Viti me 30.11.2022…

Arrestohen dy persona tё dyshuar për...

Pejë, 30 nёntor 2022 Policia e Kosovës, Stacioni Policor në Klinё, me datё 16.11.2022, ёshtё njoftuar nga viktima…

Kërkohet personi i dyshuar i cili shi...

Kërkohet personi i dyshuar i cili shihet në video-incizim dhe foto Prishtinë 30 nëntor 2022 Policia e Kosovës,…

Policia Kufitare e Kosovës parandalon...

Prishtinë, 30 nëntor 2022 Policia e Kosovës, njësia policore Task Forca nga Drejtoria Rajonale e Policisë Kufitare (DRPK)…

Biografia

Ushtrues detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Z. Fehmi HOTI

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2022-07-12
1
Aksidentet Fatale
17
Aksidentet Me te Lenduar
34
Aksidentet Pa te Lenduar
1740
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
32
Arrestime
25
Ne Mbajtje