Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Realizimi i urdhëresave të gjykatës...

Policia Rajonale e Ferizajt në bazë të planit operativ realizimi i urdhëresave të gjykatave themelore, gjatë muajit mars-2024…

Kërkesë për bashkëpunim për vendo...

Njësiti i hetimeve të përgjitshme që operon në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prishtinë, me autorizim…

Kërkesë për bashkëpunim për vendo...

Njësiti i hetimeve të përgjitshme që operon në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prishtinë, me autorizim…

Gjendet në një humnerë personi i ra...

Prizren, 19 Mars 2024 Më 27 mars 2024, në Stacioni Policor në Prizren, është raportuar se një person…

Arrestohen dy (2) persona tё dyshuar ...

Pejë, 28 mars 2024 Drejtoria Rajonale e Policisë nё Pejё, Stacioni Policor nё Istog, më datë 28 mars…

Policia e Kosovës në dy raste të nd...

Policia e Kosovës në dy raste të ndara kryen kontrolle dhe arreston tre persona të dyshuar për përfshirje…

Në dy lokacione të ndryshme, sekuest...

Gjakovë, 29.03.2024 Me datën 29.03.2024, në zbatim të urdhër kontrollit të lëshuar nga Gjykata, Stacioni Policor në Gjakovë,…

Respektoni rregullat e trafikut rrugor...

Prishtinë, më 29 Mars 2024 Policia e Kosovës me zyrtarët e saj janë duke kryer aktivitete në teren…

Arrestohet njё person i dyshuar pёr ...

Pejë, 29 mars 2024 Drejtoria Rajonale e Policisё nё Pejё, Stacioni Policor Pejё, më datë 29 mars 2024…

Policia në Mitrovicën e Jugut sekues...

Në orët e mbrëmjes së datës 31 mars 2024, në Stacionin Policor Jugu në Mitrovicë është raportuar për…

Statstikat e përgjithshme: 2024-03-18
0
Aksidentet Fatale
15
Aksidentet Me te Lenduar
26
Aksidentet Pa te Lenduar
1768
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
20
Arrestime
13
Ne Mbajtje