Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohen i dyshuari për armëmbajtj...

Kamenicë 04.12.2022 Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Stacioni Policor Kamenicë gjatë patrullimit me datën 03..12.2022 ka ndalur veturën…

Drejtoria Rajonale e Policisë – Pri...

Drejtoria Rajonale e Policisë – Prishtinë, po ndërmerr të gjitha masat e nevojshme policore për të siguruar rendin…

Arrestohen dy persona të dyshuar për...

Mbrëmë nga zyrtarët e njësitit të hetimeve të përgjithshme -Prishtinë, janë arrestuar dy persona të dyshuar për veprën…

Qytetari në Mitrovicë gjen një shum...

Mitrovicë, 02 dhjetor 2022 Në orët e pasdites së sotme të datës 02.12.2022, një qytetar m/k/sh, në afërsi…

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Prishtinë, 02 dhjetor 2022 Lidhur me rastin e vrasjes së rëndë të ndodhur më datë 30 nëntor 2022,…

Inskenim i rastit Grabitje, Lajmërimi...

Gjilan, 02 dhjetor 2022 Më datën: 15.11.2022 Drejtoria Rajonale Gjilan, Stacioni Policor në Gjilan ka pranuar një informacion…

Kërkesë për bashkëpunim me qytetar...

Gjakovë, 2 dhjetor 2022 Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë, bazuar në autorizimin e Prokurorisë…

Policia e Kosovës arreston një perso...

Policia e Kosovës arreston një person të dyshuar për krime lufte kundër popullsisë civile Prishtinë, 2 dhjetor 2022…

Arrestohet personi i kërkuar me urdh...

Viti, 01 dhjetor 2022 Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Stacioni Policor Viti me datën 01.12.2022 në kuadër të…

KOMUNIKATË PËR MEDIA – SAOPŠT...

KOMUNIKATË PËR MEDIA Prishtinë, 01 dhjetor 2022 Policia e Kosovës (PK), referuar interesimit të mediave dhe në vazhdën…

Biografia

Ushtrues detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Z. Fehmi HOTI

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2022-07-12
1
Aksidentet Fatale
17
Aksidentet Me te Lenduar
34
Aksidentet Pa te Lenduar
1740
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
32
Arrestime
25
Ne Mbajtje