Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet i dyshuari për vrasje të ...

Prishtinë, 25 prill 2024 – Mbrëmë në orët e vona, nga zyrtarët e njësisë së hetimeve të përgjithshme…

Parandalohet edhe një rast i kontraba...

Prishtinë, më 26 prill 2024 Njësit patrulluese të Stacionit Policor për Mbikëqyrje Kufitare-Hani i Elezit, gjatë realizimit të…

Arrestohet i dyshuari për veprën pen...

Prizren, 26 prill 2024 Njësiti i hetimeve të sektorit rajonal DRP Prizren me datën 26.04.2024 ka arritur që…

Arrestohet personi i kërkuar , dërgo...

Prizren, 26 prill 2024 Përpos punës dhe angazhimeve të vazhdueshme në ruajtjen e rendit publik dhe parandalimin e…

Policia e Kosovës gjatë një operaci...

Prishtinë, më 26 prill 2024 Policia e Kosovës në vazhdën e aktiviteteve hetimore dhe operative në terren ka…

Arrestohen dy të dyshuara për veprat...

Prizren, 24 prill 2024 Me datën 23.04.2024 Stacioni Policor Prizren ka pranuar informacion se në rrugën “Gjeravica” në…

Sot, më 23 prill 2024, në ambientet ...

Prishtinë 23 prill, 2024 Sot, më 23 prill 2024, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë, një…

Policia e Kosovës arreston dy persona...

Prishtinë, 24 prill 2024 Policia e Kosovës, respektivisht Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit (DHKEK) pas…

Policia në Vushtrri arreston dy perso...

Vushtrri , 23 Prill 2024 Stacioni Policor Vushtrri, me datë 23.04.2024 kishte pranuar një informatë se persona të…

Policia e Kosovës mbanë trajnim në ...

Me datë 24.04.2024 me kërkesën e stafit udhëheqës të AGPK-së, përmes sektorit të medias në OSBE, dhe në…

Statstikat e përgjithshme: 2024-05-17
0
Aksidentet Fatale
27
Aksidentet Me te Lenduar
36
Aksidentet Pa te Lenduar
1960
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
21
Arrestime
17
Ne Mbajtje