Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Njёsia Rajonale e Komunikacionit Rrug...

Njёsia Rajonale e Komunikacionit Rrugor DRP Pejё, me datё 20.04.2024, gjatё kontrollit rutinor ka hasur nё vozitёsin i…

Drejtonte automjetin nën masën mbroj...

Mitrovicë e Jugut, 21 prill 2024 Njësia e Trafikut Rajonal në kuadër të Drejtorisë Rajonale në Mitrovicën e…

Realizimi i aktiviteteve sipas planit ...

Në kuadër të javës të aktiviteteve operacionale sipas planit ROADPOL 2024 (Rrjeti Evropian i Policive Rrugore), që është…

Katër persona të dyshuar dërgohen n...

Prishtinë, 21 prill 2024 Policia e Kosovës (PK) në bashkëpunim me Agjencinë e Kosovës për Inteligjencë (AKI) dhe…

Në veri të vendit konfiskohen dy arm...

Prishtinë, 21 prill 2024 Policia e Kosovës, me datën 21.04.2024 rreth orës 10:30, si rezultat i angazhimeve të…

Procesi i votimit për apo kundër lar...

Prishtinë, 21 prill 2024 Policia e Kosovës, përmes hartimit të urdhrit operativ policor, me kohë ka bërë të…

Aktivitete javore në komunikacionin r...

Prizren, 22 prill 2024 Drejtoria rajonale e Policisë në Prizren, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe stacionet policore…

Realizimi i urdhëresave të gjykatave...

Prizren, 22 prill 2024 Drejtoria Rajonale e policisë ne Prizren, në bazë të planit operativ realizimi i urdhëresave…

Vrasje e mbetur në tentativë në Fer...

Me datën 19.04.2024 në ora 17:47 policia rajonale e Ferizajt ka pranuar një informatë se në udhëkryqin e…

Arrestohet personi i kërkuar me urdh�...

Arrestohet personi i kërkuar me urdhëresë gjykate Prishtinë, 19 prill 2024 – Policia e rajonit të Prishtinës po…

Statstikat e përgjithshme: 2024-05-17
0
Aksidentet Fatale
27
Aksidentet Me te Lenduar
36
Aksidentet Pa te Lenduar
1960
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
21
Arrestime
17
Ne Mbajtje