Zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Naim Rexha priti një delegacion ne krye me John...
Policia e Kosovës në bashkëpunim të ngushtë me Organizatën për...
Drejtori I Pergjithshem z. Shpend Maxhuni priti ne nje takim njoftues Komandantin e ri te MSU...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Z. Shpend MAXHUNI, me...
Sot me datë 19.10.2016 Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm për...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni po...
Policia e Kosovës bazuar në trendet dhe kërcënimet nga krimet e rënda dhe...
U mbajt një takim i përbashkët i përfaqësuesve të Policisë...
Pamje gjatë vizitës në pikën kufitare në Jarinjë, presidenti...
Arrestohen gjashtë persona të dyshuar për veprën penale ‘vjedhje e rëndë’-Sqarim lidhur me një video-publikimi në portalin Indeksonline-Policia e Kosovës arreston 8 persona të dyshuar për përfshirje në veprën penale: ,,organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm” -Informacion lidhur me ndalimin e një personi lidhur me rastin “Nxitje e urrejtjes racore, përqarjes ose mosdurimit kombëtar, racor, fetar apo etnik”-Policia e Kosovës arreston 16 persona të dyshuar për konsumim të veprave penale: ,,organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të jashtëligjshëm” dhe veprën penale ,,krim të organizuar”- Arrestohet personi i dyshuar për zjarrvënie ndaj një veture civile si dhe për posedim të substancës narkotike e dyshuar kokainë dhe marihuanë-Policia e Kosovës zbulon fabrikën për prodhim dhe vënie në qarkullim ilegal të pijeve të falsifikuara alkoolike-Arrestohen katër persona të dyshuar për ‘vrasje në tentativë’ dhe ‘pjesëmarrje në rrahje’-Policia e Kosovës arreston një person të dyshuar për ‘trafikim me njerëz’-Policia e Kosovës arreston tre (3) përsona të dyshuar për “vjedhje të rënda” dhe “vjedhje të veturave”, ndërsa një i dyshuar tjetër ndodhet në kërkim policor.-Policia e Kosovës arreston pesë (5) përsona të dyshuar për sulm ndaj Konsullatës Turke në Prizren-Policia e Kosovës arreston dy persona të dyshuar për ‘trafikim me njerëz’ dhe ‘shërbime seksuale të viktimës së trafikimit’, si dhe identifikon dy viktima të trafikimit-Vjedhje e rëndë-Aksident trafiku me fatalitet -Të shtëna me armë zjarri në lagjen Emshir në Prishtinë

Raporto krimin